Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening - Treningsprogrammer
Treningsprogrammet for en flat mage
Her er treningsprogrammet du trenger for å få den flate sixpack magen du alltid har ønsket det. Dette programmet byr på 4 enkle basisøvelser som virkelig fungerer. Prøv dette spesifikke treningsprogammet for magen og se resultatet.

Les mer

Store brystmuskler på 12 uker
Dette treningsprogrammet fokuserer på brystmuskelaturen og bygger denne skikkelig på kun 12 uker. Programmet er delt inn i 3, 4 ukers perioder med ulikt repetisjonsantall. Programmet er særdeles effektivt og annbefales på det sterkeste.

Les mer
Store armer på 10 minutter
Et treningsprogram tilpasset deg som har begrenset med tid men som ønsker store overarmer. Dette treningsprogrammet tar kun 10 minutter å gjennomføre og vil gi deg økt muskelmasse på overarmene.

Les mer
20 minutters programmet
Dette treningsprogrammet tar kun 20 minutter og er beregnet for 2 treningsøkter i uken. Det passer derfor for dem med begrenset med tid til styrketrening. Det kreves kun enkle manualer og kan derfor utføres både hjemme og i studio.

Les mer

Marinejeger programmet
Dette treningsprogrammet brukes av de norske marinejegerne i forsvaret. Det er et meget effektivt treningsprogram for deg som ønsker rask fremgang. Det er også meget lett å gjennomføre hvor som helst når som helst.

Les mer

Det ultimate sixpack treningsprogrammet
En flott og muskuløs mage er for mange et stort ønske. For å oppnå dette er det spesielt 2 faktorer som spiller inn. Det er underhudsfett og muskulatur. Disse faktorene henger nøye sammen og må begge være tilstede for å oppnå sixpack.

Les mer

18 ukers programmet
Dette er et meget bra treningsprogram som går over 18 uker og som tar for seg hele kroppen og alle de store muskelgruppene. Programmet passer for alle, både nybegynnere og mer erfarne.

Les mer

Hvordan sette opp et treningsprogram
I denne artikkelen belyser vi viktige faktorer for å sette opp et bra treningsprogram. Vi er alle forskjellige og derfor er det viktig å sette opp et treningsprogram som passer nettopp deg. Finn ut hvordan du skal trene for å få best mulig resultat.

Les mer

Det beste beinprogrammet
Her har vi funnet frem et skikkelig bra beinprogram for deg som ønsker å bygge solid beinmuskulatur. Ikke gjør den feilen mange andre gjør som er å kun fokusere på overkroppen når de trener styrketrening. Her er programmet du trenger!

Les mer

Treningsprogram for bicepsen
Dette er et meget bra treningsprogram for dem som ønsker å trene bicepsmuskelen. I dette programmet inngår 5 velkjente og meget effektive øvelser. Dette er de 5 beste øvelsene for biceps som vil gi deg en veldefinert overarm.

Les mer

Treningsprogrammet for ryggen din
Å trene ryggen er meget viktig. Det er like viktig som å trene mage og kanskje viktigere enn noe annet. Desverre ser vi at veldig mange prioriterer ryggtrening i veldig liten grad. En sterk rygg gir deg en rekke fordeler.

Les mer

Treningsprogram for brystet
Her presenterer vi et program basert på 4 basisøvelser for brystet. Dette programmet passer dem som ønsker å bygge store og flotte brystmudkler ved hjelp av noen enkle basisøvelser i kjente apperater.

Les mer 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010