Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Dette treningsprogrammet tar for seg bicepsen og baserer seg på 5 velkjente øvelser. Det er de 5 øvelsene vi mener er de mest effektive for å bygge en vel definert overarm.


Hvis du kombinerer dette treningsprogrammet med et program for tricepsmuskelen som faktisk står for en større muskelmasse en bicepsmuskelen av overarmen, så vil du få muskuløse og veldefinerte armer på rekordtid. D

Dips
Sett armene på en benk med skulderbreddes avstand med fingrene pekende fremover. Beina kan enten plasseres på gulvet eller på en benk hvis man føler seg sterk. Desto høyere beina er, desto tyngre blir det. Bøy armene slik at albuleddet danner en 90 graders vinkel og press opp igjen til utgangsposisjon. Hvis man vil øke belastningen ytterligere kan man legge en vektskive på lårene.

Nedpress i kabel m/stang
Stå med albuene tett inntil kroppen samtidig som man holder i kabelstanga. Hendene plasseres i skulderbreddes avstand. Press stanga nedover til albuleddet er utstrukket.

Nedpress i kabel m/tau
Bevegelsesmåten er lik som nedpress i kabel. Eneste forskjell er at man får en litt annen vinkel i underarmene. '

Manualpress bak hodet
Sitt på en benk mens du holder en manual bak hodet. Albuleddet skal være bøyd ca. 90 grader i utgangsstillingen samtidig som underarmen er hevet godt inntil hodet. Hev så armen rett opp, så senker man den tilbake til utgangsposisjonen.

Enarms franskpress med manual
Denne øvelsen er relativt lik den forrige. Her ligger man på en benk med en manual i 90 graders i den ene hånda. Strekk så armen rett opp for så å senke den til utgangsstillingen. Fokuser på å holde armen i minst mulig ro når man løfter.

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010