Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening - Tips og råd
Væskebalansen er utrolig viktig for treningen
Visste du at væskebalansen i kroppen din før, under og etter trening har stor påvirkning på effekten av treningen din? I denne artikkelen går vi i dybden på væskebalansen og betydningen av riktig væskeinntak.

Les mer


Gode råd til antall reps
I denne artikkelen retter vi fokus på hva som er riktig styrketrening i forhold til antall reps med tanke på økt volum og økt styrke. Følger du rådene i denne artikkelen vil du raskt merke fremgang på treningen din.

Les mer

Styrketrening hjemme
Hvis du har begrenset med tid og/eller penger så kan styrketrening hjemme være et utmerket alternativ til et treningssenter. Det er mange effektive styrkeøvelser som du kan utføre hjemme uten hjelp av dyre styrkeapperater.

Les mer
Treningsrutiner for styrketreningen din
Mange sliter med å komme igang med treningen. Ofte er tiden et problem som går igjen hos de fleste. Med gode treningsrutiner vil det være lettere å oppnå de resultatene med styrketreningen som en har satt seg.

Les mer

Generelle styrketreningsråd
Her har vi samlet en rekke gode råd og tips som du kan bruke for å tilegne deg mer kunnskap om styrketrening. Her vil du finne alt fra generelle treningstips til faktorer som går på motivasjon.

Les mer

Ønsker du store muskler fort?
Vi har snakket med en av Norges ledende kroppsbyggere og fått høre suksessoppskriften på hvordan en skal bygge muskler så fort og effektivt som mulig. I denne artikkelen deler vi hans synspunkter på den mest effektive styrketreningen.

Les mer

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010