Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
 
Annonsering
Linker
Forside


Spesielt om sommeren er det viktig å tenke på å tilføre hagen din rikelig med vann. I tørkeperioden klarer ikke buskvekstene og plenen å trekke til seg nok fuktighet gjennom røttene fordi fordampingen er for høy. Her gir vi deg noen gode råd.

 

Ikke vann hagen og plantene dine i solskinn midt på dagen. Mesteparten av vannet vil da fordampe før det rekker å trekke ned i røttene.

Vann om morgenen eller kvelden
Vann heller tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen/kveld. Temperaturen er da lavere og jorden er kjøligere. Vannet vil da rekke å trekke ned i jorden. Planter som bærer frukter som man skal høste har to perioder der det trengs ekstra vanning. Først når planten blomstrer og deretter når fruktene har begynt å vise tegn på skikkelig vekst. Planter i krukker, potter osv. trenger å bli vannet hver dag, selv om det kommer en regnbyge.

Bruk riktig utstyr
Vannslanger og spredere er effektive for vanning av plen og ellers store arealer. Med enkeltplanter er det likevel å foretrekke vannkanne. Det er viktig at spredemunnstykket har mange små hull når man vanner frøplanter. Da blir ikke plantene skadet av hard vannstråle under høyt trykk.

 


 

 
 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010