Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


I denne artikkelen tar vi for oss noen gode råd og tips til styrketrening generelt og et par motivasjonsfaktorer som kan være gode å ha med seg. Rådene er like gode om du skal du starte opp med styrketrening i dag, eller om du har drevet på en stund.


.  Skriv ned hvor mye vekt, hvor mange repetisjoner og sett du tar på trening. Det vil motivere deg til å sette deg høyere mål, og løfte mer neste gang. Dessuten vil det straks gi deg en god indikasjon på om du har riktig progresjon i treningen.

.  De fleste liker best å gjøre det de er flinkest til. Da kan fort noen muskelgrupper bli forsømt. Men det viktigste er faktisk å forbedre dine svakheter. Finn din svakeste muskelgruppe og tren denne i begynnelsen av treningen når energien er på topp.

.  Drikk vann. Mennesket består av mer enn 90% vann og er den beste helse- og energikilden vi kan få.

.  Få nok søvn. Det er bare når kroppen sover at den virkelig får restituert seg. Restitusjon er nødvendig for å bygge opp muskler og få nok energi slik at du yter maks på neste treningsøkt

.  Finn en treningspartner. En treningspartner vil gjøre treningen sosial og morsom, og er motiverende. Når noen forventer at du møter opp på trening er det vanskeligere å bli hjemme.

.  Kutt ned på alkoholinntaket. Det er ingen hemmelighet at man yter best på trening uten alkohol i kroppen.

.  Å delta i sport er ikke bare en sosial aktivitet, men er også en god måte å forbrenne kalorier på og forbedre koordinasjonen. Selv om du ikke er et barn lenger er det ingen ting i veien for å spille fotball etter jobb.

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010