Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Styrketrening påvirker kroppen på flere ulike områder. Ikke bare gir den økt muskelmasse, volum og styrke men den gir også en rekke andre fordeler. Styrketrening gir mange en rekke fordeler som lavere blodtrykk, bedre blodsirkulasjon, bedre konidsjon og lavere hvilepuls.


Styrketrening gir kroppen den stimulansen som skal til for å bygge opp musklene. Under styrketrening dannes det små skader i musklene, disse skadene kalles mikrotrauma. Etter hvile og ernæring restituerer kroppen seg og bygger opp muskelfibrene litt større og sterkere enn de var. Neste gang kroppen utsettes for den samme påkjenningen vil den tåle det mye bedre.

Så skal man ha fremgang må man neste økt utfordre og utsette kroppen for enda større påkjenning enn forrige gang. Ellers står man på stedet hvil, og blir verken sterkere eller større. Da blir treningen kun for vedlikeholdstrening å regne. Dette er en av de viktigste grunnene til at altfor mange stagnerer i utviklingen sin. Å trene effektivt er knallhardt, er man for lat på trening kommer man ingen vei. Da blir man ikke heller ikke best.

Mat er råmaterialet, hvile og søvn lar kroppen hente seg inn og trening gir stimulansen som skal til.

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010