Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening

Bygg muskler raskt og effektivt
I denne artikkelen gir vi deg noen gode råd og tips om hvordan du kan bygge muskler raskt og effektivt. Kreatin og intervall trening er to stikkord som er sentrale for å oppnå et bra resultat så raskt som mulig.

Les mer


Ønsker du større overarmer? Tren Triceps
Ønsker du deg større overarmer så bør du fokusere på mer enn bare Bicepstrening. Tricepsmuskelen utgjør faktisk hele 65% av volumet av overarmene og er derfor vesentlig å fokusere på hvis du ønsker store overarmer.

Les mer

Benkpress - En viktig basisøvelse
Benkpress er kanskje den mest kjente styrkeøvelsen av dem alle. Alle treningsstudioer har mulighet for å trene benkpress og det er en øvelse de fleste burde ha i treningsprogrammet deres. Her er noen gode råd om hvordan bli sterkere i benk.

Les mer

Drømmen om sixpack mage
De fleste drømmer om en flat og muskuløs mage. Veien til sixpack kan for mange virke veldig hard og lang. Det er ikke nødvendigvis tilfelle og her gir vi dere noen gode råd og tips på veien til den perfekte sixpack magen.

Les mer

Riktig fokus på styrketreningen
Å ha riktig fokus under hele styrketreningen er viktigere enn en kanskje skulle tro. Dette er viktig for å yte optimalt under treningen og for å oppnå best mulig effekt av treningen. Fokus på hele kroppen og alle muskelgruppene er helt vesentlig.

Les mer

Styrketrening for barn og unge
Det er mange som lurer på når barnene deres skal starte opp med styrketrening som et suplement til annen idrett. Lenge har det blitt sagt at så lenge kroppen er i utvikling og vokser så bør en ikke trene styrketrening.

Les mer

Hva gjør styrketreningen med kroppen?
Styrketrening påvirker kroppen på flere områder. Ikke bare fører den til økt volum og styrke, men treningen fører også til at muskelfiber blir revet av for deretter å bli bygget opp igjen. Når de blir bygget opp igjen blir de sterkere og større enn før.

Les mer

Styrketrening for eldre
Etterhvert som man blir eldre vil man miste muskelmasse og bli svakere. Dette skjer hovedsakelig fordi aktivitetsnivået vårt blir mindre og at vi bruker kroppen mindre og mindre til fysisk aktivitet og arbeid.

Les mer

Styrketrening for jenter
Styrketrening blant jenter har ikke vært så utbredt som hos guttene. Veldig ofte skyldes dette at jentene er litt redd for å bli muskuløse og miste sin slanke bygning. Dette er litt synd da styrketrening fører til en økt forbrenning.

Les mer

Styrketrening motvirker depresjon
Styrketrening har som kjent mange fordeler som økt muskelmasse og muskelstyrke. Men styrketrening har også langt flere fordeler som kanskje ikke alle er klar over. Forskning viser at styrketrening motvirker mot depresjoner.

Les mer 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010