Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Ofte ser man folk som har helt feil fokus når de trener styrketreningen. Enten har de fullt fokus om å bli sterkest mulig i benkpress eller så trener de for eksempel kun overkroppen og aldri beina. Et annet godt eksempel er dem som bare trener mage uten å trene noe rygg. Slik styrketrening er direkte skadelig og bør unngås for en hver pris.


Ved et slikt fokus kan føre til skader og usymmetrisk kropp. Veldig mange fokuserer kun på overkropp og spesielt på fremsiden av overkroppen. Dette fører til treningsskader og en usymmetrisk kropp. Kroppen blir fremoverbøyd og det ser ikke bra ut

Det er utrolig viktig å fokusere på hele kroppen og ikke bare deler av den. Ved å fokusere på hjelpe-muskulaturen vil du bli sterkere og til slutt løfte mer.
Fokuser like mye på alle kroppens deler, så vil du få både en bedre holdning, muskel volum generelt og man slipper letter unna trenings skader i fremtiden.

Start forsiktig med kjente øvelser. Ikke hiv på maks med vekter. Ta på så mye vekter at du klarer å gjennomføre settene.
Husk å tøy muskelgruppene etter du har trent dem, dette vil hjelpe deg ett skritt videre.
Musklene i kroppen er avhengig av hverandre og jobber mye "sammen", så det er utrolig viktig å få en riktig balanse mellom alle muskelgruppene. 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010