Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Riktig trening er vesentlig for resultatet av treningen. Men ikke bare selve treningen er av betydning for resultatet. Kosthold og restitusjon spiller en vesentlig rolle av resultatet. I denne artikkelen retter vi fokuset på intervalltrening og betydningen av kosttilskuddet kreatin.


For det første skal du sikre deg, at du inntar 2 gram protein for hver kilo kroppsvekt - daglig. Hvis du ikke får så mye gjennom kosten, så ta et proteintilskudd for at dekke den mengde, kosten ikke dekker. Og så kjøp da endelig et godt kreatinprodukt! Det er det beste ergogeniske stoff på markedet. Kreatin fremmer muskelvekst, hjelper restitusjonen etter din trening og gir deg styrke, ener­gi og utholdenhet.

Vi vil anbefale, at du går over til et program, som omfatter intervalltrening (istendenfor trening med frie vekter). Nye undersøkelser viser, at intervalltrening kan være mer effektivt til både å bygge opp muskler og forbrenne fett enn aerob trening med en "anbefalt" puls. Etter de første 20 minutter med aerob trening er din kropps glykogen lagre tømt, og selv om du fortsatt forbrenner fett, begynner kroppen også å nedbryte muskelmasse for at hente kalorier til brennstoff.

I stedet for å gå på løpebåndet i 45 minutter, så prøv 20-30 minutter og legg inn spurter på 30-60 sekunder hvert tredje minutt. Disse intensive intervaller vil fremme muskeloppbygningen, og din kropp vil forbrenne mer fett i de timer, rett etter trening - og du vil "ofre" mindre muskelvev under selve treningen.

De øvelser, som er mest effektive til oppbygning av muskelvev, er bevegelser, hvor du beveger flere ledd, f.eks. knebøy, lunges, dødløft, benkpress og roing. Bruk relativt tunge vekte (8-12), og fordel øvelsene over 3-4 intervaller, så du får gjennomarbeidet hele kroppen i 3-4 separate soner, som blir trent ijgennom max. 1 gang ukentlig.

Lettopptakelige proteiner og Kreatin uten tilsetningsstoffer forhandles eller fremskaffes av helsekostforretninger. 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010