Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Slanking

Er det bedre med økt fokus på kosthold eller trening?
Mange som ønsker å gå ned i vekt lurer på om det holder å kun spise mindre mat for å lykkes. Andre tror det holder med å kun trene mer. Sannheten er nokmer sammensatt og komplisert enn dette.

Les mer


Gå ned i vekt med noen enkle grep
Hvis du har som mål å gå ned noen overflødige kilo, kan det være fornuftig å følge noen regler. Men du trenger ikke gå på en streng diett. Ved å følge våre enkle råd kan du oppnå meget god effekt.

Les mer

Nokia dietten
Nokia dietten er en effektiv diett for deg som ønsker å gå ned i vekt. Nokia milkshake har en unik sammensetning og er glutenfri. Kombiner denne med trening og du vil raskt få gode resultater.

Les mer

Tre dagers kuren
Denne slankekuren er kjent for mange og har vært begynnelsen på et nytt liv for mange mennesker i Norge. Denne slankekuren lover et raskt resultat som du blir fornøyd med.

Les mer


Stoffskifte kuren
Denne kjente slankekuren går over 13 dager. Den er hard men meget effektiv. Det dreier seg om å endre stoffskiftet og man vil ha mulighet til å gå ned opptil 20 kg. Det er viktig å følge kuren til punkt å prikke.

Les mer


Cambridge kuren
Kanskje Norges mest kjente slankekur heter Cambridge kuren. Denne slankekuren har utallige nordmenn tatt og kan vise til meget gode resultater. Dette er en trygg og god slankekur for deg som ønsker raske resultater.

Les mer


Grethe Roede kosthold kurs
Grete Roede er kanskje Norges mest kjente og brukte vektkurs for mennesker som ønsker å gå ned i vekt. Flere tusen har lykkes med programmet og Grete Roede kursene tilbys over hele landet.

Les mer


Svøm deg slank
Svømming er kanskje den beste måten å gå ned i vekt på for dere som er overvektige. Det er en treningsform som gir høy forbrenning og skåner kroppen for belastninger. I tillegg er det en treningsform som også er god for å koble av med.

Les mer


Stavgang Norges mest populære slankemetode
Over 300.000 Nordmenn har nå gått til anskaffelse av turstaver for å gå stavgang. Nå kaster treningsentrene seg på den nye mosjonsbølgen. Det er en ypperlig treningsmetode for hele kroppen og alle de store muskelgruppene.

Les mer


Hvordan motivere seg for slanking og trening?
Det er lett for å vende tilbake til gamle vaner når den første treningsiveren har lagt seg. Ofte så skyldes dette at ting kommer i veien og at man rett og slett har mest lyst til å bare ligge på sofaen å slappe av.

Les mer


Nutrilett
Nutrilett er en god måltidserstatter for deg som vil ned i vekt. Den er en næringsrik og kalorifattig måtidserstatter og hjelper deg å nå ditt mål på en slankere hverdag på en fornuftig og sunn måte.

Les mer


Når er du overvektig? Test deg selv med vår BMI oversikt
Det er ikke alltid like lett å vite når en egentlig er overvektig. Overvekt kan varierer fra person til person, avhengig av høyde, kroppsbygging, alder og kjønn. Bruk vår enkle BMI oversikt og finn ut hvordan din situasjon er.

Les mer


 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010