Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Trenger du hjelp for å komme igang med vektreduksjonen din? Da kan kanskje et Grethe Roede kurs være noe for deg.


Grete Roede er kanskje Norges mest kjente og brukte vektkurs for mennesker som ønsker å gå ned i vekt. Flere tusen har lykkes med programmet og Grete Roede kursene tilbys over hele landet.

Et Grete Roede program, er en slankekur som går ut på kursing om mat og matvaner. Det går vanligvis ut på et start kurs på 8 ukentlige uker. Du kan også få videre kursing etter de 8 møtene hvis du føler det trengs.

Fordelen med et slikt kurs er at du lærer å spise riktig mat, og ikke minst hvordan du lager mat som nettopp er tilpasset deg. Du får god personlig veiledning og masse informasjon og mat, kosthold og generelle treningstips.
En stor fordel er at Gret Roede sine kurs tilbys over hele Norge slik at du slipper å reise langt for å delta. Det arrangeres kurs i de fleste byer og tettsteder i Norge. Det arrangeres kurs for alle, og egne kurs kun for menn og kvinner.

Grete Roede sine kurs er meget gode og kan vise til utmerkede resultater. Så å si alle som deltar merker en markant vekt nedgang. Det viktigste med å melde seg på et kurs er at du er godt motivert før du begynner kurset.


 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010