Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Chins også kallt Pull-ups er en meget god øvelse for deg som ønsker den store og markerte V ryggen med de brede skuldrene. Mange sliter nettopp med å få markerte ryggmuskler men det er ikke verre enn å begynne å trene chins. Resultatene vil ikke la vente på seg.


Chins utføres enkelt i et chins apperat på treningsstudioet. Det har i den senere tid også kommet apperater for hjemmebruk som du kan feste i dørkarmen. Det er en øvelse som krever en viss basisstyrke for at en skal klare å utføre øvelsen. Derfor er det også noen apperater med "hjelpe" vekter i treningsstudioene for dem som ikke klarer å løfte sin egen vekt. Hvis øvelsen blir for lett, kan du henge på ekstra vekt i form av vektskiver i et belte.

Hvilke muskler trenes?
Øvelsen styrker ryggen.

Slik gjør du:
Denne øvelsen trenes enkelt i et chins apperat. Heng i apperatet med full strekk i hele kroppen. Kryss bena og hold dem stille under hele øvelsen. Hold et grep som er litt bredere enn skulderbredde. Håndflaten skal peke fra deg, og ikke mot deg. Heis deg rolig til du har haken over stangen og senk deg så rolig ned igjen til utgangspunktet. Hold kroppen rolig uder hele øvelsen, inkludert bena.

Se video: 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010