Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


De fleste har nok hørt om ordet fettsyrer og viktigheten av disse. Omega 3 er den mest kjente og omtalte fettsyren. Det alle kanskje ikke vet er at kroppen selv ikke produserer denne fettsyren og at det derfor er veldig viktig å tilføre den gjennom kosttilskudd.

Omega 3 er et av de viktigste næringsstoffene vi kan få i oss. Det er en gruppe essensielle fettsyrer som kroppen trenger jevnlig siden den ikke produserer den selv. Fet fisk og tran er blant de beste kildene til omega 3. Omega 3 finnes i en rekke matvarer som du spiser, og ellers i form av kosttilskudd for de som ikke klarer å spise tilstrekkelig med kost som inneholder omega 3.

Omega 3 gir gode helseeffekter i forbindelse med blant annet, leddplager, øyesykdommer, migrene, psoriasis, eksem, astma, allergi, diabetes, reumatisme, og kreft.

Hvem trenger omega 3?
Hvis man spiser i snitt mindre enn 2-3 måltider med fet fisk i uken så anbefales det et inntak av omega-3 tilskudd.

Hvem bør være forsiktig med å spise omega-3?

Pasienter som behandles med blodfortynnende medisiner bør være forsiktig med for stort inntak av omega-3. Det anbefales derfor at man rådfører seg med lege først.

Kan man få i seg for mye omega-3?
Døgndoser på over 3 gram bør vurderes i samråd med lege. Se anbefalt brukerdose på etiketten.

Ønsker du å kjøpe Omega-3 kan du trygt og enkelt gjøre dette gjennom nettbutikken til nordens største leverandør av kosttilskudd
Gymgrossisten

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010