Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening - Kosttilskudd

L-Glutamin - En viktig aminosyre
L-Glutamin er den viktigste aminosyren kroppen har og står for en rekke viktige kjemiske prosesser. I dagens samfunn hvor fast food har blitt mer og mer vanlig så blir behovet for tilskudd av L-Glutamin større og større.

Les mer


Omega 3 - Essensiell fettsyre
Omega 3 er kanskje det aller viktigste kosttilskuddet du kan ta. Det er en helt essensiell fettsyre som kroppen trenger og spesielt siden den ikke produserer dette næringsstoffet selv. Fettsyren gir en rekke helsemessige fordeler.

Les mer

L-Karnitin
L-Karnitin er en aminosyre som er et bra kosttilskudd for dem som trener styrketrening. Denne aminosyren bidrar til økt muskelstyrke og muskelmasse, samtidig som den bidrar til økt forbrenning.

Les mer

Kreatin
Kreatin er kanskje det mest brukte kosttilskuddet sett bort fra proteintilskudd for dem som trener styrketrening. Forskning har vist at kreatin har en positiv innvirkning på muskelvekst og da spesielt i kombinasjon med styrketrening.

Les mer


Proteiner
Proteintildkudd er helt klart det mest vanlige kosttilskuddet blant folk flest. I sammenheng med styrketrening er proteinpulver mye brukt og mange oppnår gode resultater med treningen ved inntak av ekstra proteiner.

Les mer


CLA
CLA er et kosttilskudd som minsker kroppsfettet og øker muskelmassen. CLA bidrar til å frigjøre fett fra fettcellene samtidig som det bidrar til å øke selve forbruket i musklene. CLA kan også lett kombineres med andre kosttilskudd.

Les mer


 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010