Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


CLA er i den siste tiden blitt et veldig populært kosttilskudd og mye brukt av dem som ønsker å bli kvitt overflødig fett. CLA har vist seg å være gunstig på fettfrobrenningen samtidig som det har en positivt effekt på musklene. CLA kan derfor være meget bra for deg som trener styrketrening og som ønsker å forbrenne fett.

CLA finnes naturlig i kjøtt og melk. Det er en type fett som består av flere varianter av fettsyren konjugered linolsyre. Kostholdsendringer hos folket de siste 20 årene har ført til at inntaket av CLA er blitt halvert gjennom kosten vår. Dette kan være bekymringsfullt da CLA viser seg å ha en rekke positive innvirkninger på helsen vår.

Hvordan virker CLA?
CLA påvirker fettcellene slik at fettet blir frigjort og unngår at alt fettet blir lagret i kroppen. Samtidig påvirker CLA musklene og bidrar til økt forbrenning og forbruket i selve muskelen. Når det kommer til vektreduksjon viser forskning at CLA har en moderat effekt. En kan regne med en reduksjon av kroppsfettet på ca 5-7% over en periode på 4 mnd. I kombinasjon med styrketrening vil man kunne forvente seg å miste 1-1,5 kg fett pr mnd samt å øke muskelmassen med opptil 0,5 kg i samme periode.

For optimal effekt av CLA som kosttilskudd så anbefaler vi at du også tar kreatin og omega-3.

Ønsker du å kjøpe CLA kan du trygt og enkelt gjøre dette gjennom nettbutikken til nordens største leverandør av kosttilskudd
Gymgrossisten

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010