Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Å tilføre kroppen ny energi etter treningen er like viktig som selve treninge i seg selv. Resultatet av treningen avhenger ikke bare av selve treningen men også hva du spiser både før og etter trening, samt den hvilen kroppen får.


Frokosten er som kjent det viktigste måltiden i løpet av dagen, men matinntaket etter trening er faktisk nesten like viktig.

Etter endt trening bør du så fort som mulig tilføye kroppen ny energi. Du bør spise hurtig opptakelig protein for å kunne bygge opp de trente musklene.

Kroppen trenger også nye karbohydrater og en bør spise raske karbohydrater for å fylle opp glykogenlagrene. Dette bistår muskeloppbyggingen og for å lade opp ny energi i muskelgruppen.

Optimalt sett bør du spise 60- 110 gram raske karbohydrater rett etter trening, og 30- 55 gram protein.
Dette bør tas umiddelbart etter trening.

Etter ca 1 time etter trening kan du spise et vanlig måltid med mat, for å bistå oppbyggingen etter treningen ytterligere.

Hvis du sliter med dårlig tid kan du kjøpe deg kosttilskudd som for eksempel en måltidserstatter og proteinpulver for lettere å tilføre kroppen de næringsstoffene den trenger før og etter trening.


 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010