Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside


Å tilføre kroppen proteiner i form av riktig kosthold og kosttilskudd er viktig når du driver med styrketrening. Men måten du inntar proteinene på er sterkt undervurdert og totalt oversett av veldig mange. Her gir vi deg noen tips om hvordan du kan tilføre kroppen din proteiner på best mulig måte.


Proteiner er musklenes byggeklosser. For å få store muskler er det derfor viktig å ha et proteinrikt kosthold. Men for å få best mulig resultat er det ikke nok bare å få i seg masse proteiner, du må også spise de på den riktige måten.

Akkurat som man ikke kan skjemme bort et barn med gaver hver dag, bør man heller ikke skjemme bort kroppen hver dag med masse proteiner. Da vil det ikke lenger ha den samme effekten. Barnet vil etter kort tid slutte å bli like glad for gavene, og kroppen vil ikke utnytte proteinene til å bygge like mye muskler i samme grad som før.

Vil du se større resultater bør du ha et mer varierende inntak av proteiner. De som trener virkelig hardt bør øke proteininntaket med 50-150% hver fjerde eller femte dag, og de som trener litt mindre anbefales å ha høyt inntak i tre dager fulgt av tre dager med lavere inntak. 3 dager med mindre inntak vil ikke gi en negativ virkning på muskelmassen ettersom de aller fleste har mer enn nok aminosyrer i kroppen som ikke forsvinner etter tre dager med lite proteiner.

Dette vil kombinert med hard trening gi meget gode resultater.

 


 

 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010