Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening - Kosthold

Proteiner og styrketrening
Proteiner er kroppens byggestener og helt sentrale når vi snakker om styrketrening. De fleste som driver med styrketrening tar kosttilskudd for å være sikker på at de tilfører kroppen nok proteiner.

Les merSpis riktig før og etter trening
Du har kanskje hørt uttrykket "du blir hva du spiser"? Det er sant, og det er veldig relevant hvis du driver med styrketrening. Hva du spiser før og etter trening er helt vesentlig for hvilke resultater du vil oppnå med treningen din.

Les mer
Kutt brødet fra kostholdet ditt og gå ned i vekt
Ønsker du å gå ned i vekt kan det å kutte ut brød fra kostholdet ditt være en løsning. Alternativt kan du redusere brødmengden for å unngå like mange karbohydrater i det daglige kostholdet.


Les mer

Spis Havre
Havre er kanskje det enkleste og beste du kan ha som basis i kostholdet ditt. Det er en ypperlig måte å starte dagen med havre til frokost. Havregryn er enkelt, rimelig og inneholder rikelig med næringsstoffer som er bra for kroppen din.

Les mer

Tips til frokostblanding
Å starte dagen med en god frokostblanding gir deg rikelig med energi og viktige næringsstoffer. Det er enkelt, sundt og godt og ikke minst rimelig å kjøpe. Ved å variere ingrediensene i frokostblandingen har du uendelig med muligheter.

Les mer

Opptatt av hva du spiser?
Du har kanskje lest på ulike forpakninger på matvarene og reagert på ulike stoffer du ikke vet hva er for noe. Hva er dette for noen ingredienser og er de heldige for kroppen din? Tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og E-stoffer.

Les mer

Hva bør du spise etter trening?
Å spise etter treningen er viktig for at kroppen skal kunne bygge opp musklene og restituere seg optimalt. Veldig mange sluntrer unna med dette og oppnår derfor ikke de resultatene de ønsker seg.

Les mer

Hva bør kostholdet ditt inneholde?
Hvis du skal trene styrketrening så er kostholdet meget viktig. Ofte kan det være litt vanskelig å vite hva kostholdet bør inneholde. I denne artikkelen går vi inn på ulike ordforklaringer som kan gjøre det hele enklere for deg.

Les mer

Egg - En viktig del av kostholdet
Egg er en viktig del av kostholdet hvis du trener styrketrening. Egget inneholder en rekke næringsstoffer og kan enkelt brukes i alle måltider i løpet av dagen. Egg er rikt på proteiner som er byggestene i kroppen og veldig viktig ved styrketrening.

Les mer

Riktig kosthold gjør deg opplagt
Hvis du spiser riktig mat i løpet av dagen og til faste tider vil dette gi deg rikelig med energi og holde deg opplagt gjenom hele dagen. I dene artikkelen gir vi dere noen gode tips og råd til hvilke matvarer som bør inngå i det daglige kostholdet.

Les mer

Bønner er en viktig kilde til proteiner
Bønner er rikt på proteiner og er derfor en viktig ingrediens i kostholdet til dem som driver med styrketrening. Men bønner inneholder også en rekke andre viktige næringsstoffer som antioksidanter, fiber og jern.

Les mer

Innta proteinene på den riktige måten
Mange tror at så lenge de tar proteiner som et kosttilskudd så gjør de det de trenger for å få resultater av treningen. Men i denne artikkelen belyser vi viktigheten av å innta proteinene på den riktige måten for å få optimalt resultat av treningen.

Les mer


 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010