Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
 
Annonsering
Linker
Forside


Frisk opp hagen din med noen flotte busker som er blomstrene og har friske farger. Det kan gjøre til og med den mest kjedelige hage som ny og innbydene.

 

Det finnes et utall busker som gjennom hele våren, sommeren og høsten viser seg med sine fargesprakende farger og majestetiske blomstringer. Det beste med disse buskene er at de krever svært lite arbeid og vedlikehold for at de skal kunne opprettholde sitt velduftende og vakre utseende.

Her er noen forslag til planter som har tidlig blomstring
Berberis er en meget hardfør plante. I slutten av mai vil det vokse fram mange små og gule blomster.


Gyvel er ikke så hardfør som berberis, trives best på østlandet samt langs kysten opp mot trøndelag. I mai/juni kommer gyvelen med et fantastisk blomsterflor. Blir 1-11/2 meter høy.

Ildkvede er en hardfør plante som kan plantes helt opp mot Bodø-traktene. Har eple-lignende blomster på våren some etterhvert blir til frukter som ser ut som små epler. Disse egner seg lite som nyttefrukter.

Høstplanter
Hvit rognebær er en meget hardfør plante som er relativt sjelden å se i Norge. Blir 2-4 meter høy. På høsten får den vakre, rødgule farger på bladene samt hvite bær slik navnet tilsier.

Ildtorn er ikke særlig hardfør. Bør derfor kun plantes i mildere strøk i Norge. Om høsten prydes den med rødoransje bær. Noe fuglene setter stor pris på. Blir ca. 2 meter høy.

 


 

 
 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010